Tombola o 30 Hodnotných Cien

tombola itshow2024

Tento rok však ITSHOW nebude len o najnovších technológiách a odborných prezentáciách – návštevníci sa môžu tešiť aj na atraktívnu tombolu o 30 hodnotných cien, ktorá robí podujatie ešte vzrušujúcejším!

Prečo si ITSHOW 2024 nesmiete nechať ujsť

ITSHOW 2024 predstavuje priestor, kde sa stretnú odborníci z IT priemyslu,, technickí inovátori aj nadšenci technológií, aby spoločne objavovali najnovšie trendy a inovatívne riešenia v oblastiach, ako sú umelá inteligencia, kybernetická bezpečnosť alebo cloudové technológie.

  • Prezentácie najnovších inovácií – Od popredných svetových aj domácich technologických spoločností.
  • Odborné konferencie a workshopy – S možnosťou dozvedieť sa viac o najnovších trendoch priamo od lídrov IT odvetvia.
  • Networkingové príležitosti – Stretnite sa so špecialistami, investormi a nadšencami, s ktorými môžete rozšíriť svoje profesijné a obchodné kontakty.

Tombola o 30 hodnotných cien – Získajte šancu vyhrať

tombola itshow2024

ITSHOW 2024 ponúka nielen bohatý odborný program, ale aj zábavu pre návštevníkov v podobe veľkej tomboly. Každý návštevník má šancu vyhrať jednu z 30 hodnotných cien, medzi ktorými nájdete:

  • Najnovšie smartfóny – špičkové modely od popredných výrobcov.
  • Notebooky a tablety – pre prácu aj zábavu.
  • Smart hodinky – sledujte svoj životný štýl a buďte stále v spojení.
  • Herné konzoly – pre nadšencov hier všetkých vekových kategórií.
  • Technologické doplnky – ako bezdrôtové slúchadlá, externé disky, USB-C huby a ďalšie zariadenia.

Každý účastník sa automaticky zapája do žrebovania po vyplnení tombolového lístka. Výhercovia budú vyžrebovaní na záver dňa 9.11.2024 počas podujatia. 

Nezmeškajte ITSHOW 2024, technologickú udalosť, ktorá spája inovácie a zábavu. Či už chcete rozšíriť svoje technické znalosti, nadviazať nové kontakty, alebo len zažiť atmosféru najnovších technologických trendov, ITSHOW 2024 je miestom, kde by ste mali byť. A kto vie, možno práve vy odídete s jednou z hlavných cien z tomboly!

Vidíme sa na ITSHOW 2024 – tam, kde sa formuje budúcnosť technológií!