Nezabudnuteľný zážitok z virtuálneho pretekárskeho športu

Ak ste vášnivý fanúšik virtuálneho pretekárskeho športu, určite ste už počuli o kokpite Thrustmaster

Ide o špičkové zariadenie, ktoré vám umožní zažiť realistický pocit z riadenia rôznych typov vozidiel. V tomto článku vám predstavíme, čo všetko tento kokpit ponúka, a aké sú naše dojmy z jeho používania.

Čo je kokpit Thrustmaster?

Kokpit Thrustmaster je špeciálny stojan, na ktorý sa dá pripojiť volant, pedále, radenie a ručná brzda od spoločnosti Thrustmaster. Tieto komponenty sú kompatibilné s rôznymi platformami, ako PC, PlayStation, Xbox, alebo Nintendo Switch. Kokpit je navrhnutý tak, aby poskytoval stabilnú a pohodlnú polohu pre jazdu, a zároveň bol ľahko skladateľný a prenosný. Kokpit je vyrobený z kvalitných materiálov, ako oceľ, hliník a plast, a má nastaviteľnú výšku, uhol a vzdialenosť medzi jednotlivými časťami.

Aké sú naše dojmy z používania kokpitu Thrustmaster?

Po inštalácii a nastavení sme vyskúšali kokpit Thrustmaster s niekoľkými populárnymi pretekárskymi hrami, ako Forza Horizon 5, F1 2023, Dirt 5, Project Cars 3 a Assetto Corsa Competizione. Musíme povedať, že sme boli veľmi nadšení z kvality a realismu, ktorý tento kokpit poskytuje. Volant je presný, citlivý a má vynikajúcu spätnú väzbu, ktorá vám dáva pocit, že skutočne držíte v ruke riadiacu páku.

Pedále sú tiež dobre vyvážené a reagujú na vaše stlačenie. Radenie a ručná brzda sú ľahko dostupné a plynulé. Celý kokpit je pevný a nekýve sa ani pri intenzívnej jazde. Cítili sme sa, ako by sme boli v skutočnom aute, a užívali sme si každú zákrutu, náraz a predbiehanie.

Vyhraj preteky F1

Na nadchádzajúcej IT Show sa môžu fanúšikovia motoršportu a technológií zapojiť do špeciálnej F1 súťaže, kde budú mať možnosť preukázať svoje zručnosti v simulovanom pretekaní na najvyššej úrovni. Súťažiaci budú mať za úlohu dosiahnuť najlepší čas na trati a získať exkluzívne ceny od renomovanej značky Thrustmaster.

Pravidlá súťaže sú jednoduché: každý deň bude prebiehať kvalifikácia, v ktorej sa hráči pokúsia zajazdiť čo najrýchlejšie kolo na trati F1. Víťaz každého dňa si odnesie prestížnu cenu – Thrustmaster Joystick T Flight Hotas X pre PC, PS3. Pre tých, ktorí dosiahnu najlepší čas celkovo, je pripravená hlavná výhra – Thrustmaster T128– ktorá posunie jeho zážitok z pretekania na novú úroveň.

Súťaž prebieha dva dni, pričom každý deň budú vyhlásení finalisti a ocenení tí najrýchlejší.

Nezmeškajte túto príležitosť zúčastniť sa adrenalínového zápolenia a odniesť si špičkové herné vybavenie! IT Show ponúka nielen technologické inovácie, ale aj príležitosť stať sa kráľom virtuálnej trate.

Exkluzívne ceny na herné príslušenstvo

Herné príslušenstvo od Thrustmaster a ďalších renomovaných značiek bude možné zakúpiť za nevídané ceny, ktoré budú nižšie ako počas Black Friday. Je to skvelá príležitosť vybaviť sa špičkovým herným príslušenstvom za výnimočné ceny, aké inde nenájdete.