Herný turnaj

iTSHOW turnaj CS:GO

Účastníci sa môžu tešiť na jedinečnú príležitosť zažiť atmosféru profesionálneho gamingu priamo na mieste a vyskúšať si, ako je to hrať na najmodernejších zariadeniach, ktoré používajú aj majstri e-športov.

E-športy na ITSHOW: Spojenie technológií a hier

E-športy sú dnes jedným z najrýchlejšie rastúcich odvetví zábavného priemyslu, a ITSHOW na to odpovedá pridaním herného turnaja, ktorý pritiahne amatérov aj profesionálov. Táto súťaž sa nebude týkať len samotných hráčov, ale aj nadšencov technológií, ktorí budú môcť obdivovať to najlepšie z herného vybavenia priamo na mieste.

Herný turnaj Datacomp 2024

Herné tituly a technológie na svetovej úrovni

Herný turnaj bude zahŕňať populárne e-športové hry ako League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) a Valorant. Hráči budú súťažiť na počítačoch Datacomp, ktoré si získali povesť medzi e-športovými profesionálmi na podujatiach ako Y-Games, kde hrali aj tí najlepší z najlepších. Počítače Datacomp sú známe svojím vysokým výkonom a spoľahlivosťou, čo je pre hráčov v súťažiach rozhodujúce.

Okrem toho, hráči budú môcť využívať najnovšie herné notebooky a počítače od značiek Lenovo a Asus, ktoré patria medzi lídrov na trhu v oblasti herného hardvéru. Tieto značky prinášajú výkonné a rýchle zariadenia, ktoré sú optimalizované pre maximálny herný výkon a taktické hranie. Vďaka týmto technológiám budú hráči môcť využiť svoje schopnosti naplno a predviesť profesionálnu úroveň hrania.

Miesto, čas a registrácia

Turnaj sa uskutoční počas trvania ITSHOW. Registrácia začne [8 a 9.11.2024 od 9:00 do 13:00], a záujemcovia sa môžu taktiež prihlásiť prostredníctvom oficiálnej stránky ITSHOW. Pre tých, ktorí si chcú zabezpečiť miesto v súťaži, sa odporúča včasná registrácia, pretože počet tímov je obmedzený.

Herný turnaj na ITSHOW prinesie na scénu hráčov, ktorí predvedú svoje zručnosti na špičkových počítačoch Datacomp známymi z turnajov ako Y-Games. Tento zážitok bude obohatený o profesionálnu produkciu a množstvo aktivít pre všetkých fanúšikov e-športov a technológií. Ak ste nadšenec hier, ITSHOW je podujatie, ktoré by ste si nemali nechať ujsť!